O co se jedná?

Inline platební brána společnosti GOPAY s.r.o. je top řešení pro nejnáročnější obchodníky vyžadující rychlé a pohodlné platby bez přesměrovávání zákazníka.

Zákazníci při platbě s Inline platební bránou zůstávají po celou dobu na vašem webu. Proces platby se pak stává přirozeným krokem objednávky a to má pozitivní vliv na poměr úspěšně dokončených objednávek.


 

vyhody-platby-bez-presmerovani-1Platby bez přesměrování

Nejvíce zákazníků odpadne při objednávce v posledním kroku platby. S Inline platební bránou zůstává zákazník po celou dobu na vašem webu a výrazně se tak zvyšuje pravděpodobnost úspěšného dokončení objednávky.

 


 

hranka-1Brána ve vašich barvách

Platební brána bude perfektně zapadat do barev vašeho webu. Umístíte si na ní své logo a nastavíte barvy přesně podle vašich potřeb.

 


 

hranka-copy-31-1Mnoho platebních metod

V rámci jedné platební brány získává váš zákazník všechny oblíbené platební metody, kterými lze zaplatit za objednané zboží či služby.

 


 

hranka-copy-10-1Opakované platby

Potřebujete automaticky pravidelně i nepravidelně strhávat částky z platebních karet vašich zákazníků? Právě pro vás jsou výborným řešením opakované platby.

 


 

pamet-73-1Paměť na zákazníky

Platební brána GoPay si umí zapamatovat platební údaje zákazníka. Příští nákup a platba na platební bráně tak bude doslova na jedno kliknutí.

 


 

order-89-1Objednávka

Platební bráně GoPay můžete předávat informace o předmětu platby či jednotlivých položkách v košíku. Zákazník si tak může kdykoliv ověřit obsah objednávky během platebního procesu.

 


Optimalizace pro mobilní zařízení

Všechny platby z mobilních zařízení jsou automaticky procesovány přes rozhraní určené výhradně pro ně.


 

Platba na jedno kliknutí na nové platební bráně?

S novou platební bránou GoPay již nemusí váš zákazník při každém nákupu zdlouhavě hledat a opisovat údaje ze své platební karty. Platba může proběhnout doslova na jedno kliknutí.

Jak to funguje?

Podívejte se, jak probíhají platby se zapamatovanou kartou na nové platební bráně.

1. První platba kartou

Při první platbě kartou uvidí platící zákazník výchozí okno platební brány s možností svou kartu zapamatovat pro veškeré následné platby u všech obchodníků GoPay.

1

Aby zákazník mohl při své následné platbě zaplatit svou zapamatovanou kartou, je potřeba zaškrtnout „Zapamatovat kartu„. Pole se rozšíří o zadání mobilního telefonního čísla, které je vyžadováno z bezpečnostních důvodů a na které bude při příští platbě odeslána přístupová ověřovací SMS.

2

Po kliknutí na „Zaplatit“ je platba odeslána ke zpracování. Po provedení transakce je zobrazena informace o zaplacení.

3

2. Druhá následná platba

Druhá platba se stejným e-mailem vyvolá automatické odeslání přístupové ověřovací SMS na zadané mobilní telefonní číslo.

4

Po úspěšném zadání ověřovacího kódu ze zaslané SMS je zákazník automaticky přihlášen ke své platební kartě.

5

Volba „Zůstat přihlášen“ je ve výchozím stavu zapnutá. V této poloze musí také zůstat, pokud si zákazník přeje při následných platbách platit na jedno kliknutí.

Po kliknutí na „Zaplatit“ je platba odeslána ke zpracování. Po provedení transakce je zobrazena informace o zaplacení.

6

3. Třetí následná platba a další

Při třetí a další platbě je zákazník se stejným e-mailem automaticky přihlášen k platební kartě a na jedno kliknutí může platbu dokončit.

7

 

Platba kartou na jedno kliknutí je omezena maximální výši jednorázové platby, a to až do výše 1 000 Kč.

Více informací najdete zde.

Máte zájem o implementaci nové inline platební brány na vašem e-shopu? Kontaktujte prosím naše obchodní oddělení.

 

 

Petr Křížan

Author Petr Křížan

Petr je novým přírůstkem ve vývojovém týmu Shockworks. Specializuje se na optimalizaci a performance internetových obchodů. Má rád nové technologie a nebojí se nových výzev.

More posts by Petr Křížan