Už z názvu logicky vyplývá, že by společnost Mobilplus žádná negativa mít neměla, a tak nás oslovila, abychom to zařídili a ona tak mohla dostát svému jménu. No není to výzva? 

A v čem konkrétně jsme z mínusů ty plusy nadělali? Na základě analýz a uživatelského testování jsme vytvořili novou firemní identitu, marketingovou strategii a e-shop.  V rámci toho bylo třeba zaměřit se na pár skutečností: 

Srozumitelnost

V této době se bez mobilního telefonu obejde málokdo. Znamená to, že cílová skupina firmy Mobilplus je prakticky kdokoliv, kdo je schopen s takovým zařízením zacházet  – kdokoliv od pětiletého dítěte po vaši (občas spíše technologie odmítající, ale nakonec kapitulující) babičku.

Vybrat telefon si tedy teď můžete na webu mobilplus.cz nejen podle různých parametrů, jak bývá běžně zvykem, ale i podle toho, co jste za člověka. Od toho se pak odvíjí specifika a potřeby šité přímo na míru. Hledání je najednou jednoduché, intuitivní a rychlé. 

Grafický design

Kromě kompletního řešení webové architektury (která se odvíjela od uživatelského testování) bylo potřeba oprášit i vizuální vzezření firmy. Aby společnost působila jednotně, nezůstali jsme s modernizací jen u webu, ale pustili jsme se také do aplikací a responzivního designu. Na základě analýzy konkurence společnosti jsme e-shop přebarvili na příjemnější broskvovou. Také jsme ořezali logo o nadbytečné kudrlinky, zvolili jsme jednodušší font atd. Podívejte se do našich referencí, na čem všem jsme konkrétně pracovali. 

Mr. Smart

Pokud máte pocit, že něčemu na webu nerozumíte, je tady „pan Chytrý“, který je vždy připraven vám poradit. Provází vás celým webem a vy máte tak jistotu, že se na něm neztratíte.

 

A tak se z šedé myšky najednou stal e-shop, který v rámci své konkurence vyčnívá, ve kterém se dobře orientuje a ještě člověka baví se na něm pohybovat, či v něm přímo nakupovat.

Přejeme společnosti Mobilplus, ať se jí daří.

Máte-li pocit, že váš e-shop potřebuje také trochu šmrnc, my se o to rádi postaráme.

Martina Fridrichová

Author Martina Fridrichová

More posts by Martina Fridrichová